SALON SENIORIOPETTAJAT RY - JÄSENKIRJE helmikuu 2020


ARVOISA SENIORIOPETTAJA!


Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi joukkoomme! Jäsenrekisterin mukaan meitä on jo 203. Suureneva joukkomme kannustaa meitä pyrkimään palvelemaan Teitä entistä paremmin. Tämä jäsenkirje tulee kirjeenä vain niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitetta ei ole yhdistyksen tiedossa. Postituskustannusten kallistuminen ja kaupungin viime syksystä aloittama liikuntatilojen vuokra pakottaa meidät karsimaan kustannuksia. Siksi postitettavia jäsenkirjeitä lähetetään vastaisuudessa vain yksi vuodessa. Ilmoitamme tapahtumistamme vuoden aikana pääsääntöisesti sähköpostitse ja yhdistyksen kotisivuilla os. www.salonsenioriopettajat.osj.fi. Vinkatkaa siis tapahtumista tuttavasenioriopettajille. Meidät tavoittaa myös puhelimitse tarvittaessa. Toiveemme on, että pystyisimme sähköisesti nopeasti ja helposti tavoittamaan jäsenemme. Jos olet halukas ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi yhdistykselle, lähetä se yhdistyksen sihteerille osoitteella kirppusky@gmail.com. Sähköpostiosoite tulee ainoastaan yhdistyksen tiedonvälitykseen ja sitä ei luovuteta ulkopuolisille. Tule mukaan toimintaamme!
Yhdistyksemme kotisivuille pääset siis osoitteella www.salonsenioriopettajat.osj.fi . Käy vilkaisemassa.


Seuraavanlaista toimintaa on tulossa:
* Vuosikokous torstaina 20.02.2020 klo 14.00 alkaen Salon kirjaston Laurinsalissa. Esillä vuosikokousasiat, mm. puheenjohtajan ja uusien hallitusjäsenten valinta erovuoroisten tilalle. * Kevään Pilates-ryhmä jatkaa vappuun asti. Ryhmä on valitettavasti täynnä, mutta syksyllä on mahdollisuus uuteen ryhmään. Lisätietoja lehtonen.marjak@gmail.com .
* Digitaitoja eli oman älykännyn, tabletin tai läppärin käyttöön opastetaan maalis- ja huhtikuussa kahtena kertana. Mahdollisuus myös yksilökohtaiseen neuvontaan. Tästä tarkemmin kotisivuilla ja sähköpostitse myöhemmin.
*Oman yhtyeemme Exopen järjestämä lauluilta toukokuussa. Tarkemmin myöhemmin kotisivuillamme.
* Seniorivenyttely jatkuu edelleen tiistaisin 11.15-12.00 Salon uimahallilla. Ohjattu Salohallin kuntosalin käyttö sitä ennen klo 10.00-11.00. Vetäjänä Urho Into. Kurssi on tarkoitettu vain senioriopettajille ja aveceille!
* Jokavuotinen kevätretki toukokuussa lähiseudulle, kenties saaristoon. Ideoita otetaan vastaan.
* Lisäksi mahdollisesti konsertti tai teatteriesitys Salon seudulla, ilmoitetaan myöhemmin.


Yhdistyksen vuosikokous to 20.2.2020 klo 14.00 Salon kirjaston Laurinsalissa.
Yhdistyksen sääntöjen 7 §:n asiat.
Kahvitarjoilu.


Toiveita ja palautetta:
Jotta osaisimme paremmin palvella ja järjestää toimintaa sekä tapahtumia, toivomme jäseniltämme ehdotuksia, minkälaista toimintaa ja tapahtumia eniten yhdistykseltämme odotetaan. Esimerkkejä toiminta- ja tapahtumamuodoista: Matkoja lähelle ja kauemmas, retkiä, teatterimatkoja, esitelmiä, tutustumiskäyntejä, liikuntaa ja kunnon ylläpitoa, musiikkitapahtumia ym.
Toiveenne pyydämme ilmoittamaan yhdistyksen sihteerille sähköpostilla: kirppusky@gmail.com.

MUISTA MYÖS JÄSENEDUT: www.osj.fi > jäsenedut!


Vuosikokousterveisin 


Hannu Eeva, pj.
puh. 050 5954 313
hannu.eeva@gmail.com

Kirsti Skyttä, sihteeri 
puh. 040 7381 096
kirppusky@gmail.com

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

22.11.2019
Tietoisku kuntoilusta Lisää >>

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.